Slider

Over gett.

fullservice internetbureau met specialisten op diverse disciplines

Gett team

wij zijn internetbureau gett.

Wij zijn gett. Opgericht aan het einde van de vorige eeuw door Willem de Frel en Theo Hannisse. Gestaag hebben zij het familiebedrijf uitgebouwd tot een fullservice internetbureau gespecialiseerd op diverse disciplines. Om op elke online discipline uit te blinken, werken wij uitsluitend met vakspecialisten. Ons team bestaat uit strategen, programmeurs, designers en marketeers. Samen kunnen wij elke online uitdaging aan!

Betrouwbaar

 

Wij hebben met een bestaansrecht van 16 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Wij bouwen graag aan duurzame klantrelaties door duidelijk en open te communiceren. Dit doen wij met een no-nonsense houding en een resultaatgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

 

 

Kennis en ontwikkeling.

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander de kracht van een goed team. Onze medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zodat zij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zo kunnen wij garanderen dat de juiste vakspecialisten voor u klaar staan.

Ons team bestaat momenteel uit 12 specialisten met gezamenlijk meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van online oplossingen. Door te kiezen voor een team met meerdere specialisten zijn wij in staat om maximaal resultaat te behalen.

Wij werken met plezier aan innovatieve online oplossingen, maar spelen op z’n tijd ook graag een potje tafelvoetbal.

Wij lopen graag voorop. Loopt u mee? Neem contact met ons op!

Gett phone